Кадър Канал 1Журналистката Валя Ахчиева стана рекламно лице на антипаразитно лекарство

...
Кадър Канал 1Журналистката Валя Ахчиева стана рекламно лице на антипаразитно лекарство
Коментари Харесай

Ахчиева стана лице на антипаразитно лекарство без да знае

Кадър Канал 1

Журналистката Валя Ахчиева стана рекламно лице на " антипаразитно лекарство " без да знае защо става дума, написа

От към пет месеца съм жертва на машинация. Някакво подправено изявление с мен, оповестено в интернет платформа, стремително се популяризира в обществената мрежа Facebook. С това “интервю ” него аз “рекламирам ” хранителната добавка “Гермитокс ”, която ми била избавила живота, откакто съм я била употребявала.

Всичко в изявлението звучи непоносимо. “Докато лекарите съвсем убиха Валя Ахчиева, пробвайки се да се обогатят с заболяването на известната телевизионна водеща. Защо хората гният живи и умират, а никой не им оказва помощ? ”, гласи рекламата.

Някакъв кореспондент без име ме пита за моето съществено заболяване. Как паразити били изяли единия ми бъбрек, а лекарите гледали да изкарат пари от такива хора с зараза от паразити и единствено гледали по какъв начин хората умират. В рекламата се споделя, че съм прекарала три месеца в болница, по какъв начин съм си помислила, че ще умра, само че остарял другар от Министерството на здравеопазването ме бил избавил. Спасението било нов препарат против паразити – “Гермитокс ”. Лекарите, които изпомпвали пари от мен, били задържани и давали показания.

Всичко в това подправеното изявление е неистина. За него научих, откакто хората ми го изпратиха във Facebook с въпрос: “Вярно ли е това? ” Аз не обърнах изключително внимание първоначално и малко отговорих: “Измама е ”. Но в идващите месеци десетки хора ми изпратоха известия, някои от които разтревожени. Тогава  аз разбрах, че не става дума за безобидна  лъжа.
Подадох сигнал до ГДБОП с искане да се смъкна подправеното изявление от Facebook. Основният домейн “germitox.com ” е регистриран от украински жител с името   “Сергей Кондратук ”. Продуктът се популяризира в целия Европейски Съюз – Италия, България, Чехия, Словакия, Полша, Румъния, Испания, Франция, Унгария и така нататък Хостингът е на американската компания Digital Ocean, която още не е отговарила на настояването на ГДБОП да смъкна подправеното изявление. Междувременно районната прокуратура в София образува инспекция по моя сигнал за лъжливото изявление.

Тогава взех решение сама да попълня поръчка за поръчка “Гермитокс ” през формалния уебсайт, употребявайки името Мая Тодорова. Още на другата заран ми се обади от български телефон жена, която се показа като Милена. Поиска адрес и изясни, че в случай че вземам “Гермитокс ” заран и вечер преди ястие,  ще се прочистя изцяло след 30 дни. На идващия ден получих лекарството от куриерска компания против 80 лева Това включва 69 лева за едно шишенце “Гермитокс ” и 11 лева за доставката. Изпращач е компанията Sepora Trading, която е кипърска офшорна компания. Производителят е “Натур Фарма ” от Италия. Вносител е “Eкомстор ” от София, чийто притежател е Анна Кузнецова.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР